Популярният фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует Ритон е изключително разочарован

...
Популярният фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует Ритон е изключително разочарован
Коментари Харесай

Здравко от Ритон за ЦСКА: Отвсякъде виждам пълна посредственост

Популярният почитател на ЦСКА Здравко Желязков от дует " Ритон " е изключително отчаян от обичания си тим. Певецът даже сподели, че няма да наблюдава сблъсъка с Лудогорец на следващия ден от 19:00. Той даже загатна, че възнамерява да спре да гледа български футбол и да се интересува какво се случва.

" Това не е моят ЦСКА. Това е една пасмина. Отвсякъде виждам цялостна незначителност. Сбирток от художествена самодейсност на терена. Подиграват ни се и най-смешните тимове, треперим против всеки на " Армията ". Нито ще седна да виждам мача в Разград, нито български футбол. Ще си виждам огромните шампионати и Шампионската лига и ще си се кефя.

Просто с българския футбол прекомерно доста си късам нервите. И това не го взех решение поради загубата на ЦСКА от Левски с 0:2. Просто количествените натрупвания от последните 5-6 години насам ми идват допълнително. И като споделих Левски, дано вземем образец от тях по какъв начин се прави мощен тим и по какъв начин се измъкваш от тежка обстановка.

Имат 70% български футболисти. А ние на процедура нямаме нито един подобен. Споменавате ми Иван Турицов - моите почетения, но с него или без него - все тая. Срещу Левски просто ме беше позор да го виждам. Над 90% от чужденците идват тук единствено, с цел да си вземат огромни пари и нищо не играят. От 30 футболисти в тима имаме единствено двама или трима, които стават. Излиза някъде към 10%. Трябва да имаме минимум петима-шестима като Юрген Матей. Такива, които да имат неговите качества, неговия хъс и неговата отговорност, когато играят за ЦСКА " - безапелационен е Здравко Желязков.

" Натрупаха се към този момент години наред едно и също. Постоянно приключваме на второ или трето място в крайното класиране. Просто ей по този начин, поради името. Аз мисля, че и играчите на Пирин, в случай че облекат фланелките на ЦСКА може да станат втори или трети, единствено поради името. Такъв ЦСКА, който да е втори или трети не желая.

Не, благодаря! Но в този момент да не ме разберете неправилно. И другото ЦСКА (б.р. - ЦСКА 1948) не е моето. Другото е план, който е фиктивен, с цел да смаже това ЦСКА, което си е на " Армията ". Целият свят призна, че клубът на " Армията " е същинският, а единствено една шепа злобари не престават да го пишат и да го назовават ЦСКА - София. ЦСКА 1948 е единствено едно от нещата, посредством които се сипят удари по ЦСКА. Явно има нещо сбъркано в клуба към този момент от доста години. Аз повече няма да си прахосвам нервите, няма да ги виждам и да се интересувам от тях ", приключи той пред " Спортал ".
 ЦСКА е побеждавал Лудогорец единствено един път, когато Георги Кабаков управлява мача
ЦСКА е побеждавал Лудогорец единствено един път, когато Георги Кабаков управлява мача

Срещата е в понеделник от 19:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР